Gebr. Vullings Oirschot

AUTODEALER & OCCASIONCENTER

Gebr. Vullings Oirschot

AUTODEALER & OCCASIONCENTER

 

Over Gebr. Vullings

Gebr. Vullings is, met haar vestiging in Oirschot, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Noord-Brabant voor de vertegenwoordiging van het merk Opel in verkoop en onderhoud.

Wij zien het als onze missie om onze belofte: ‘mobiliteit, voor iedereen’ waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen, gekwalificeerd personeel en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.

Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen, in de breedste zin van het woord.

Onze kernwaarden

  • Gastheerschap
  • Klantgericht
  • Onderscheidend
  • Transparant
  • MVO beleid
  • Gedreven
  • Resultaatgericht 
     

 

Gebr. Vullings Occasion Center

Met dit Occasion Center bieden we 400 voertuigen aan. Personenauto's en bedrijfswagens van alle merken en prijsklassen.

Onze verkoopadviseurs kunnen u informeren over de mogelijkheden van financiering en verzekering.

Bekijk Occasions

Eurorepar Car Service

Het multimerkennetwerk voor al uw onderhoud en reparatie. Eurorepar Car Service werd in 2003 opgericht en inmiddels zijn er meer dan 5000 vestigingen in 26 landen. In Nederland is het multimerkennetwerk inmiddels hard gegroeid, tot meer dan 100 vestigingen.

Eurorepar Car Service bied u de beste prijs/kwaliteits-verhouding voor alle reguliere services zoals APK, reparatie en onderhoud, waarbij uiteraard de richtlijnen van de fabrikant worden gevolgd.Voor Eurorepar onderdelen geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage; deze onderdelen voldoen aan de normen en kwaliteitseisen van de fabrikant. Tevens kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de (inter)nationale mobiliteitsservice van Eurorepar Car Service.

Eurorepar Car Service

Euromaster Lease Service Point

U bent van harte welkom bij Vullings voor je bandenwissel of montage van banden? Geniet van een lekkere kop koffie en WiFi terwijl je op je auto wacht. (alleen voor lease klanten)

Naast de bestaande formule van ‘ Euromaster’ hebben we ook besloten de universele (alle automerken) PSA formule ‘Eurorepar’ te integreren in de vestiging in Oirschot. Op basis hiervan zijn we in staat om merkonafhankelijk onderhoud aan te bieden.

Euromaster

Onze vestigingen:

Vullings Occasion Center
Vullings Occasion Center