Gebr. Vullings

Mobiliteit, voor iedereen!

Neem contact op

Gebr. Vullings

Mobiliteit,
voor iedereen!

Contact 

Plan uw werkplaatsafspraak in

Maak uw keuze uit de volgende werkzaamheden:

12-zg.png

Banden

 

Heeft uw auto onderhoud nodig? Denk hierbij aan een kleine - of grote beurt, APK keuring of passend onderhoud. Ook voor originele onderdelen & accessoires, banden en merk universeel onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Gebr. Vullings heeft de beschikking over een groot en professioneel team van echte specialisten voor ieder merk.

Met onderhoud bij Gebr. Vullings weet u waar u aan toe bent. We laten vooraf weten wat we in de werkplaats doen. Komt onze monteur extra werk tegen? Dan laat hij u meekijken via uw telefoon, zodat u zelf ziet om welke onderdelen het gaat. Samen met de monteur bepaalt u wat u laat vervangen of repareren.

Soorten auto onderhoud

Rijdt u in een oudere auto? Dan adviseren wij u om na 2 jaar of bij 30.000 kilometer een grote beurt te laten uitvoeren. Zo voorkomt u defecten en onnodig hoge kosten. Op basis van het fabrieksvoorschrift van uw auto adviseren we over bijkomende werkzaamheden. Dit laten wij u uiteraard van te voren weten. 

Bij een grote beurt wordt er uitgebreid naar uw auto gekeken en op zeker 80 punten gecontroleerd.

Wij adviseren u om ieder jaar of na iedere 15.000 kilometer, uw auto te voorzien van een kleine beurt. De frequentie hangt af van het type auto waarin u rijdt, van de kilometerstand en van uw jaarkilometrage. Rijdt u in een nieuwe auto? Geen zorgen, er verschijnt dan meestal een melding op uw dashboard wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.

Bij een kleine beurt worden gemiddeld 30 punten gecontroleerd.

APK keuring nu voor slechts €29,95 all-in bij een onderhoudsbeurt.

Bij Gebr. Vullings denken we graag met u mee. Daarom is de APK nu voor slechts €29,95 in combinatie met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want zo bespaart u tijd en geld. Passend onderhoud en onderhoud op maat. Meer weten? Neem contact op via 0499 - 57 23 25 of plan online gemakkelijk uw afspraak in!

De APK staat los van onderhoud aan je auto. Er worden dus geen extra werkzaamheden tijdens de APK keuring uitgevoerd. Als bij de APK blijkt dat er aanvullende reparaties of onderhoud noodzakelijk zijn om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen, dan ontvangt u áltijd een prijsopgave vooraf.

Zonder uw toestemming voeren wij nooit aanvullende reparaties uit. Zo staat u achteraf dus nooit voor vervelende verrassingen. 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Vullings zoals beschreven in ons Privacy Statement.