Gebr. Vullings

Mobiliteit, voor iedereen!

Neem contact op

Gebr. Vullings

Mobiliteit,
voor iedereen!

Contact 

Plan een grote beurt voor uw auto

Voor een grote onderhoudsbeurt van uw Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Toyota of een ander merk bent u bij Gebr. Vullings aan het juiste adres. Gebr. Vullings heeft de beschikking over een groot en professioneel team van echte specialisten voor ieder merk.

Via onderstaand formulier kunt u direct een grote beurt inplannen voor uw auto op een datum en locatie naar uw voorkeur.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Gebr. Vullings zoals beschreven in ons Privacy Statement.

Wanneer een grote beurt?

Rijdt u in een oudere auto? Dan adviseren wij u om na 2 jaar of 30.000 kilometer een grote beurt te laten uitvoeren. Zo kunt u wellicht defecten en onnodig hoge kosten voorkomen. De grote onderhoudsbeurt wordt gedaan aan de hand van een checklist. Zo heeft u altijd inzicht in de technische staat van uw auto en weet u wat u kunt verwachten. Bij een grote beurt wordt uw auto onder andere gecontroleerd op de volgende punten:

  • de ophanging
  • versnellingsbak
  • uitlaatsysteem
  • stuurinrichting
  • accu
  • koel/ verwarmingsysteem

Op basis van het fabrieksvoorschrift van uw auto kunnen er bijkomende werkzaamheden worden geadviseerd. Dit laten wij u uiteraard van te voren weten. 

Vragen over uw grote beurt?

Heeft u vragen over het onderhoud van uw auto? Over een grote beurt? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

Direct contact

Ander auto onderhoud